joi, 29 martie 2012

VIDEO. "Acesta nu este un viral, este o bucata de viata reala"

stirileprotv.ro Acesta nu este un viral, nu este nici reclama mascata la vreun produs. Este doar o bucata de viata reala, de pe strazile orasului in care traiesc- spune realizatorul unui filmului din fisierul atasat, Remus Achim.

Scenele, surprinse in Centrul Vechi din Bucuresti, sunt atat de puternice, incat nu au nevoie de comentarii din partea autorului.

“Sunt convins ca nimeni nu si le doreste, iar intentia mea nu a fost nici sa sochez. Puteti sa vorbiti despre ele, sa recunoasteti personajele. Faceti ce vreti”.

El ii avertizeaza pe cei care vor viziona scenele ca pot fi socati de violenta de limbaj, pe care a ales sa nu il cenzureze in niciun fel, tocmai pentru a nu pierde nimic din autenticitatea intamplarii.

"Real people in real life" ("Oameni reali, in viata reala") este un proiect inceput de Remus Achim, pe site-ul acestuia, www.remusachim.com.

Pe parcursul sau, autorul va incerca sa posteze in fiecare saptamana scene autentice cu oamenii care il inconjoara, sub “Lumea-intreaga e o scena si noi toti suntem actorii ei”.

www.stirileprotv.ro
a ales sa recomande aceasta initiativa artistica.

Va invitam sa vizionati filmuletul si sa comentati pe site-ul nostru sau pe pagina noastra de Facebook.

Autorul spune ca incidentul a inceput atunci cand chelnerul l-ar fi surprins pe baiat ca a furat doua plicuri cu zahar de pe masa unei terase. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu