marți, 6 martie 2012

Strange bani pentru o excursie de neuitat in Corfu

O excursie in Corfu inseamna inimaginabil de mult pentru orice om iubitor de natura si frumos. Excursie in Corfu inseamna excursie in Grecia, patria lui Hercule si a lui Zeus, tara cu soare, plaje fine, insule si oameni veseli care canta si danseaza sirtaki. Corfu inseamna dealuri si campii acoperite cu citricele zemoase si datatoare de energie, la fel inseamna sa ai parte de adrenalina la maximum atunci cand strabati cu masina de teren spatiile si terenurile accidentate. Cea mai frumoasa ramane insa relaxarea totala intr-una din gradinile de o frumusete nepamanteasca, in care te simti adiat de racoarea ce urmeaza unei zile epuizante si pline de zapuseala. Daca acest final de zi ti se pare prea plictisitor sau lipsit de dinamism poti opta sa te relaxezi activ la marginea piscinei, in compania dansatorilor de sirtaki. Insula greceasca Corfu te ajuta sa te distrezi, indiferent care ar fi calea pe care ai ales-o, sunt oferte generoase si pentru toate buzunarele.

O modalitate diferita de cele clasice pentru a explora locurile mai putin cunoscute ale insulei Corfu este calatoria cu o masina 4*4. Aceasta te va astepta pe un dig, pentru a te imbarca la o calatorie memorabila si extrem de interesanta. Cu aceasta caravana vei calatori de-a lungul coastei principale, unde vei avea parte de numeroase peisaje de o frumusete salbatica. Apoi, vei ajunge pe un drum asfaltat, care trece printr-un sat si niste plantatii de maslini. Satul se numeste Ano Korakiana si aici avem parte de un drum usor si lin care ne poarta prezenta spre unul dintre cele mai vechi sate din Corfu, si anume Sokraki. Dar stati linistiti, aceasta excursie in Corfu nu s-a terminat inca, pentru ca aici in Sokraki, inconjurati de pini si maslini, veti putea cobora sa va odihniti picioarele si sufletul, simtind in acelasi timp placuta adiere a vantului. In acest stravechi loc, unde timpul pare ca s-a oprit, va veti plimba pe strazile inguste si pietruite si veti gusta cu nesat aerul curat. Inainte sa plecati de aici, veti fi tratati cu o gustare traditionala numita meze, urmata de un pahar cu vin local de cea mai buna calitate!

Calatoria isi urmeaza apoi cursul pe un culoar superb care va va oferi privelisti uluitoare asupra insulei si a stravechiului oras din Corfu. Plimbarea se desfasoara in continuare pe aceleasi coordonate pana va fi intrerupta de opririle in urmatoarele orase: Troumbetta, Arkadades, Makrades ÅŸi Lakones. Dupa ce ati avut posibilitatea de a vedea aceste orase pitoresti, caravana va efectua oprirea finala, in care veti putea face fotografii de neuitat, atat pentru dvs., cat si pentru familie si prieteni. Cea mai frumoasa statiune din Corfu, Paleokastritsa, poate fi vazuta dintr-un anume punct cu vederi deosebite.

Acest frumos tur al insulei Corfu are insa si unele avertismente pentru persoanele cu probleme cardiace, cu dureri de spate sau gat. Traseul este prevazut cu multe curbe, iar masina are cutie de viteze manuala si in ea pot incapea maxim 4 persoane. Nu va speriati insa, caci tot ceea ce trebuie sa faceti este sa alegeti o imbracaminte usoara, o palarie care sa va protejeze contra razelor nemiloase ale soarelui si niste pantofi cat mai comozi pentru a putea sa mergeti pe jos relaxati, fara griji si dureri ulterioare. Excursie placuta!


excursii Corfu, oferte Corfu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu