luni, 12 martie 2012

A castigat o avere la loterie si a facut un lucru la care putini dintre noi ne-am gandi

stirileprotv.ro Un tanar din Marea Britanie a avut norocul incredibil de a castiga la loterie 45 milioane de lire sterline. Gestul pe care l-a facut apoi este insa si mai surprinzator si cat se poate de emotionant.

Matt Topham si logodnica lui, Cassey, amandoi in varsta de 22 de ani, au decis sa-si imparta norocul cu Eddie, cel mai bun prieten al lor.

Cei trei se cunosc din adolescenta si au fost intotdeauna apropiati. Initial, Matt a vrut sa-I ofere amicului sau 1 milion de lire, dar, dupa ce a auzit ca acesta vrea sa achite cu banii primiti ipoteca parintilor si sa-si ajute si fratele, norocosul castigatorul i-a dat 1,3 milioane de lire, sa fie sigur ca ii vor ramane destui bani pentru o viata linistita.

Tanarul cuplu spune ca isi vor ajuta si alti prieteni si rude, cu banii de care acestia au nevoie. Cu o singur exceptie: Julie, mama lui Matt, nu va primi nimic.

Matt a rupt legaturile cu mama lui in urma cu sapte ani, dupa ce femeia s-a despartit de tatal lui.

Relatia lor s-a terminat atat de urat, incat dupa ce a castigat la loterie, Matt a anuntat-o printr-o scrisoare ca nu mai vrea sa aiba de-a face cu ea niciodata.

Julie nu va primi niciun ban si nici nu va avea dreptul sa-si vada viitorii nepoti, a anuntat-o Matt. Femeia spune ca nu este interesata de bani, dar ar vrea sa-si vada fiul si sa inteleaga de ce acesta a decis s-o inlature definitiv dn viata lui, scrie The Sun.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu