joi, 1 martie 2012

Aveau acelasi dealer. Fiica lui Whitney Houston, pozata drogandu-se imediat dupa inmormantarea divei

stirileprotv.ro FOTOINTEXT.National Enquirer a pus pe jar opinia publica din SUA dupa ce a publicat in paginile revistei mai multe fotografii in care Bobbi Houston, fiica lui Whitney Houston, ar fi fost surprinsa consumand droguri, imediat dupa inmormantarea mamei sale.

In plus, cunoscutul tabloid american vine cu o dezvaluire socanta, potrivit careia Bobbi si Whitney ar fi impartit acelasi dealer de droguri.

Vestile vin la o zi dupa ce anchetatorii americani au venit cu noi detalii in cazul mortii lui Whitney Houston, dupa ce s-a speculat ba ca indragita cantareata s-a sinucis, ba ca barbatul care ii vindea droguri ar fi omorat-o.

Misterul disparitiei fiicei lui Whitney Houston de la inmormantarea mamei. Unde a fost gasita tanara

Anchetatorii nu au gasit insa urme de violenta sau ceva care sa le dea de banuit ca artista ar fi fost o victima. Concluzia acestora este ca moartea lui Houston a fost un accident.

Bobbi Houston

Inca nu se stie daca decesul divei a avut legatura cu abuzul de droguri. Rezultatele examenului toxicologic sunt asteptate saptamana viitoare. Ele vor fi cele care vor pune capat anchetei.

Whitney Houston, PLINA DE SANGE cu cateva zile inainte sa moara. Aparitia cu care si-a socat fanii

Daca se dovedeste ca Whitney a fost rapusa intr-adevar de consumul de stupefiante, speram ca Bobbi Houston nu va avea aceeasi soarta tragica ca si mama ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu