marți, 13 martie 2012

Bucura-te de o calatorie in lumea cartilor

Lumea cartilor este un univers fascinant. Cu siguranta vei gasi sa citesti ceva pe gustul tau, Te vei identifica cu personajele sau vei fi total de acord cu opiniile exprimate prin intermediul scrisului de catre autori.

Cartea nu prezinta interes doar pentru acei oameni care nu i-au descoperit inca frumusetea. Nu exista un izvor mai mare de cunoastere si perfectionare. Paradoxal, cartile nu te ajuta sa cunosti adevarul, ci iti ofera posibilitatea de a-l descoperi chiar tu. Fiecare om are libertatea de a alege ceea ce vrea sa creada. Tie nu iti ramane decat sa alegi ce iti place din uriasa cantitate de informatii oferita.

anticariatultau.ro este locul ideal pentru iubitorii de lectura. Cartile nu isi pierd din valoare, indiferent daca sunt abia scoase de la tiparit sau trecute prin mana mai multor cititori. Calitatea unei carti este data de continutul sau, de insiruirea cuvintelor care denota trairi dintre cele mai diverse.

Un anticariat online iti ofera numeroase avantaje.

In primul rand, poti achizitiona carti la preturi mult mai mici decat cele existente in librarii. De ce sa platesti mai mult, cand poti obtine acelasi lucru oferind mai putin in schimb? De ce sa nu profiti de aceasta oportunitate? Cu banii economisiti poti cumpara alte carti.

In al doilea rand, poti vizualiza cu usurinta cartile pe care le oferim. Nu mai trebuie sa faci nenumarate drumuri prin oras, dintr-un loc in altul, pentru a vedea ofertele existente sau ce noutati publicistice au mai aparut. Vei fi mereu la curent cu promotiile pe care la un anticariat traditional le-ai putea rata, daca nu ii treci pragul in mod constant.

Nu in ultimul rand, un anticariat virtual se poate lauda cu numeroase carti, contrar perceptiei gresite a multor persoane, potrivit careia doar in librarii gama de publicatii este mult mai diversificata. Mai mult, intr-un anticariat pot exista opere de mare valoare, ale caror prime editii nu se mai gasesc in magazine.

De cele mai multe ori, vechimea unei carti ii confera recunoastere autorului acesteia. O capodopera literara va fi cautata de persoane din generatii diferite. Calitatea scriiturii va fi confirmata odata cu rezistenta sa in timp. La ce ne foloseste o carte noua, neatinsa, dar care nu exprima nimic? Aceasta nu va ramane decat o hartie, eventual de buna calitate, dar care, la randul ei, se va deteriora in timp.

Un anticariat ii asteapta pe cei care vad dincolo de lumea concreta, materiala. Pe cei care vad mai mult decat niste simple randuri insiruite pe coli de hartie. Persoanele care au invins superficialul in dorinta de a evolua, de a deveni cu adevarat umani. Doar renuntand la obsesia infatisarii exterioare, ne vom putea bucura cu adevarat de acest dar divin numit carte.

anticariatultau.ro te invita intr-o frumoasa calatorie in universul cartilor. Traseul tau este format din urmatoarele repere:

Beletristica, Arta si cultura, Documentare, Carti pentru copii, Divertisment, Ezoterism, Folclor, Gospodarie, Hobby, Mistere, Limbi straine, Medicina, Periodice, Stiinte naturale, Religie si spiritualitate.

Tu decizi cat de lung va fi drumul, unde vei poposi, dar si destinatia finala.

anticariatultau.ro iti ureaza calatorie placuta!


anticariat, carti online

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu