miercuri, 21 martie 2012

Alege sa te simti cea mai frumoasa

Fiecare femeie doreste sa arate mereu bine si sa fie admirata de toata lumea. Chiar daca putine dintre noi au avut norocul sa fie inzestrate cu frumusetea zeitei Afrodita, avem ocazia de a ne scoate in evidenta atuurile, dar si de a ne masca defectele.

Daca esti in cautarea unui salon infrumusetare bucuresti te afli exact unde trebuie.

Sunshine Beauty Center este locul unde te vei simti ca o zeita!

Aici vei avea parte de un rasfat in adevaratul sens al cuvantului.

Iti punem la dispozitie un ritual complet de ingrijire care consta in:

  • Solar       
  • Tratamente faciale (contra acneii si contra imbatranirii)
  • Pensat
  • Machiaj profesional (de zi, de seara si de mireasa)
  • Epilat
  • Masaje (de relaxare, medicale, reflexoterapie anticelulitice)

Sunshine Beauty Center si-a castigat renumele in ceea ce priveste calitatea serviciilor sale, mai ales in randul celor care frecventeaa saloanele de bronzat din Bucuresti.

Contrar unor pareri vehiculate, din ce in ce mai des, in ultima vreme, solarul nu este daunator sanatatii, daca este folosit tinand cont de anumite reguli. Dupa cum este binestiut, orice exces implica consecinte negative. O gestionare responsabila in ceea ce priveste numarul sedintelor la aparatele de bronzat, va scuti orice persoana de eventualele neplaceri.

De asemenea, trebuie luat in consideratie tipul de piele pe care il ai. Un ten foarte deschis necesita o atentie speciala, deoarece riscurile de imbolnavire exista la tot pasul si sunt mult mai mari decat in cazul celui masliniu. Insa, cu ajutorul sfaturilor primite de la persoanele avizate, va veti bucura de un bronz perfect fara a va alege cu arsuri. Specialistii recomanda o pauza de aproximativ o zi intre sedintele de solar.

Chiar daca nu e vara, iar pielea ta bronzata ar fi, in cea mai mare masura, acoperita de haine, te vei convinge ca solarul are si alte avantaje in afara de cele estetice. Printre acestea se numara un sistem imunitar mai bun, o activitate cardio-vasculara fara probleme, precum si scaderea riscului de aparitie a osteoporozei.

Pe langa aceste beneficii, o sedinta la un salon de bronzat  te va revigora si va contribui la senzatia de relaxare, de care ai atat de multa nevoie. Exista studii care au aratat faptul ca persoanele care merg in sezonul rece la solar, au sanse mai mici sa sufere de depresia cauzata in aceasta perioada a anului. Frigul si zilele insorite extrem de putine afecteaza sistemul nervos si influenteaza starile de dispozitie.

La Sunshine Beauty Center vei fi intampinata de o echipa de profesionisti, in permanenta preocupati de multumirea celor care aleg sa vina la salon.

Pentru noi cel mai important lucru este ca fiecare femeie sa simta ca este cea mai frumoasa!


solar bucuresti, manichiura si pedichiura

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu