luni, 12 martie 2012

Initiative in branding.

Suntem bombardati astazi de milioanele de modele de haine care ni se prezinta prin numeroase magazine ,internet si tv. Ni se prezinta tot felul de renasteri ale modei,tot felul de curente arhitecturale, de stiluri de viata. Unele din ele excentrice , altele sanatoase. Ne uitam uneori mirati cat de repede avanseaza cultura umana. Cum devenim usor usor constienti de identitatea noastra ca indivizi si cum vrem sa aratam lumii intregi cat de diferiti suntem. Cat de unici, cat de speciali, inainte ne bazam numai pa gradul de cunostiinte pentru a demonstra acest lucru.

Acum insa am devenit inspirati si ne folosim si de haine si de un stil de viata. Chiar putem zice astazi atatea caractere ,atatea stiluri de viata. Lumea va functiona cat de curand ca un mecanism care va tine cont de nevoile fiecarui individ. Va fi o ecuatie uriasa cu miliarde de parametrii sau va fi sortita pieirii chiar inainte sa avansam ca civilizatie. Pasii care vor duce catre avansarea noastra la alt nivel include constientizarea fiecarui individ ca facem parte dintr-un tot unitar impreuna cu natura si tot universul. Astfel ca a aparut mai nou nevoia de personalizare, de insusire a unor lucruri care sa poarte marca noastra, sa fie unice.

Pentru cei ce vor sa faca asta cel putin in materie de haine, o pot face amenajandu-si un atelier de serigrafie acasa. Poate parea foarte mult ce am zis eu dar in realitate nu este deloc greu si nici scump. Trebuie sa va cumparati un ecran special de seligrafie , acesta il puteti gasi la magazine specializate sau chiar si la cele de pictura, intr-o gama variata de marimi si de preturi. Mai aveti nevoie de o racleta, aceasta puteti s-o faceti singuri acasa conform nevoilor dvs sau puteti cumpara una profesionala care o sa va usureze prin design foarte mult munca.

Evident va trebuie o vopsea, atentie mare la calitatea vopselei pentru ca aveti nevoie de o vopsea groasa ca textura, cele subtiri si preparate de-a gata poti fi si foarte proaste pentru ca pot sa nu fie amestecate in cantitea corecta si pot strica printul. De aceea cel mai bine este sa va procurati singuri vopseaua si sa o tratati corespunzator nevoilor dvs. Acestea sunt in functie de tipul de printul pe care doriti sa-l efectuati. Aveti grija si la modalitatea in care folositi racleta , optati pentru versiunea in care o trageti spre dvs in loc sa o impingeti inspre ecran, asta va scuteste de un effort suplimentar si va face munca mai usoara putand executa mai multe operatiuni in acceasi zi.

    Pentru cei ce nu vor sa se murdareasca pe maini insa exista si varianta in care optati pentru o companie de serigrafie bucuresti. Produsele care pot fi imprimate sunt : imprimare tricouri bucuresti, personalizare obiecte, serigrafie textile, agende, personalizare, pixuri, brelocuri, brichete, carti de vizita, semne psi, indicatoare avertizare, serigrafie tricouri. Este foarte usor sa faceti acest lucru executand o simpla cautare pe internet dupa acest gen de companii. Practica de regula preturi accesibile si le livreaza la timp nemaifiind nevoie sa va murdariti dvs. Indiferent de solutia pe care o alegeti va salutam ideea de a face lucrurile unice si de a incerca sa colorati aceasta lume in culorile dvs. Pana la urma asta esti si ideea ca lumea sa aibe propriile culori.


preturi serigrafie, serigrafie tricouri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu